Workshop ‘krijg nou wenkies’ gedaan. Een gastvrije ontvangst en goed verzorgd. Professionele begeleiding en hierdoor ook enthousiast geworden om nog meer workshops te gaan volgen.

Monique Dobrnjac-Verhoeff

Een optie verkopen is één ding maar de uitvoering bepaalt of het een succes wordt. Zodra in een opdracht één of meerdere personen een prominente rol gaan spelen bieden wij visagie, graag in optie aan. Visagie helpt ons namelijk een beter product te maken. Onze eerste keus voor visagie valt op Anne Loos. Anne is punctueel, werkt zelfstandig en is prettig in de omgang. In het recente verleden heeft Anne voor ons opdrachten uitgevoerd ten behoeve van klanten als DP Pumps en Mercedes-Benz. Wij doen dat in het volste vertrouwen omdat de uitkomst van de start van ons verhaal, met Anne alleen positief kan uitpakken. Wij bevelen Anne dan ook van harte aan.

Jurgen Richter ( slateboard Video & Multimedia productions)

Anne zet altijd prachtige make-up en kapsels. Werkt heel professioneel: schoon en snel. Ze is een hele lieve vrouw, ik werk graag met haar samen!

Sunna ( Model )

Anne heeft mij meerdere keren opgemaakt, en elke keer ben ik weer verbaasd over wat ze kan. Het is elke keer ook weer even wennen want het is anders als dan wat je van je zelf gewend bent. Maar ik heb nooit geleerd hoe je sterke punten het beste tot zijn recht komen, Anne wel. En dat doet ze dan ook heel mooi! Ze luistert goed naar wat je wel en niet wilt en geeft haar advies. Naast dat ze mijn make-up heeft gedaan werk ik ook heel prettig met haar samen, voor mijn fotografie werkt ze ook met mijn klanten en die zijn ook altijd heel tevreden! En het maakt de foto’s nog meer af en is het voor de klant echt een verwen moment. Anne is heel lief, oprecht geïnteresseerd en gepassioneerd in alles wat ze doet.

Lisenka ( Fotografe bij Lisenka L' Ami Fotografie )

“Samen met Anne organiseer ik maandelijks een Social Media Shoot bij mij in de studio en Anne verzorgt daar de make-up voor zowel mannen en vrouwen. Ze is erg goed in het aanbrengen van natuurlijke make-up, wat past bij de persoon en ook bij een frisse en representatieve uitstraling op de foto. Ze stelt je op je gemak en geeft je ook nog eens hele goede en bruikbare tips, zodat je dit zelf thuis ook toe kunt passen. Ze luistert goed naar wat je wilt en verrast je dan met een heel mooi resultaat.”

Michou van Donk - Kwanten (Fotografe bij Studio Salt & Pepper)

Ik heb Anne leren kennen tijdens een shoot voor een reclame-campagne voor de gemeente Leiden. Anne is een gedreven visagiste, die haar vak serieus neemt en goed kent. Ze gaat heel secuur te werk en daarbij houdt ze goed in het oog wat bij je past. Dat ze daarnaast ook een heel prettig, lief en zorgzame persoonlijkheid is, maakt haar een zeer vakkundige visagiste met wie het heel plezierig samenwerken is!

Mariska ( model )

Op 21 feb 2016 heb ik het genoegen gehad om een workshop flitstechniek te volgen bij Arend Spaans. Daar was Anne ook bij aanwezig om uitleg te geven over het belang van goede visagie bij een fotoshoot. Ze heeft toen 2x met een volledige make-over laten zien wat voor invloed de visagie heeft op de fotoshoot. Daarnaast heeft ze ook laten zien dat soms een kleine ingreep al een groot verschil kan maken in het uiteindelijke beeld wat je maakt. Voor mij is ze een ware Make-Up Artist.

Piet ( Fotograaf )

Ik heb Anne leren kennen als een secure professionele visagiste met passie voor het vak. Zij heeft oog voor detail en de mensen waarmee zij werkt.

Kirsten (model)