Een Beauty-team op locatie voor uw bedrijfsfeest of evenement!

MakeUpStudio_zpsa2893086

Het beautyteam van Anne Loos bestaat uit diverse professionele Make-up Artistst, Visagisten en Hairstylisten. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw personeel of uw gasten er tot in de puntjes verzorgd uitzien op een evenement of (personeels)feest. Desgewenst kan er een beautyhoek worden ingericht in samenwerking met een evenementen- of decoratieverhuurburo. Misschien heeft u wel een thema voor het feest in gedachten? Ons team zal zijn uiterste best doen om uw gasten binnen dit thema te stylen met passende make-up en hairstyling.

Visagie: Onze aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd op bedrijfsfeesten en events, wij verzorgen voor de dames een kleine touch-up of een volledige make-up. Ook al hebben de dames vaak hun eigen make-up al gedaan wanneer zij een feest bezoeken, dan nog vinden zij het leuk om advies en tips te krijgen van een professionele visagist!

Haarstyling: De haarstylist maakt in korte tijd bijzondere kapsels. Krullen, opsteken, vlechten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden en draagt bij aan de finishing touch!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, we brengen graag een passende offerte uit.

Neem contact op met Anne Loos

11 + 8 =