Ik heb bij Anne de opleiding Pro-Visagie gedaan en was daar zeer tevreden over. Anne is een hele bekwame vakvrouw, die weet wat goede visagie voor fotografie inhoud. Ik heb dan ook veel geleerd en ook de manier van kijken naar wat de visagie doet op een foto is voor mij als fotograaf zeer belangrijk. Ik kan hier verder mee en zou het elke portretfotograaf aanraden om ook te doen. Anne bedankt voor de goede en gezellige begeleiding. Wij komen elkaar zeker nog tegen!  

Margreet

Mijn ervaring bij Anne was top!
Ze zegt altijd eerlijk wat ze van je werk vind en daar kon ik alleen maar van leren. Ook omdat ze met een kleine groep werkt heb je echt de volledige aandacht.

Erg bedankt Anne! Kom zeker bij je terug 

Marousha

Ik zit zelf in het kappersvak en wilde wel uit gaan breiden met visagie. Ik ben een beetje internet af gaan zoeken om iets te vinden wat in de buurt was en wat me aansprak. Zo ben ik op de site van Anne Loos visagieopleidingen gekomen. Wat mij heel erg aansprak was dat de groepen klein zijn, max 4 personen. Ik heb eerst met Anne een privé afspraak gehad om dat ik informatie wilde hebben. Ik had gelijk een goed gevoel bij haar en een klik. Ik werd nog enthousiaster. Na nog wat heel en weer gemail (hoefde nooit lang op antwoord te wachten) heb ik me ingeschreven. De materialen die bij de opleiding horen zijn zorgvuldig uitgekozen en zeker fijn om mee te werken. Ik heb een fijne opleiding gehad. Je gaat zelfstandig aan het werk, maar op het moment dat je meer begeleiding wil staat Anne ook zeker klaar voor je.. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor de opleiding bij Anne Loos.

Antoinette

Eind 2014 heb ik de opleiding Basis Visagie gevolgd bij Anne Loos. De gedachte van een beetje leren make-uppen verschoof al snel naar de achtergrond, want het was hard werken! Je leert hoe je iemands pluspunten naar voren kunt halen met bepaalde technieken. Stap voor stap leer je de basis aan te brengen en door het huiswerk wat je mee krijgt leer je te kijken naar de verschillende manieren van Visagie. Anne is een fijne docente. Ze is recht door zee en direct! Je weet direct waar je aan toe bent. Als je je certificaat op zak hebt, dan is het aan jou om er iets van te maken! Je leert het vak pas echt in de praktijk, maar met een goede basis sta je een stuk sterker in je schoenen!

 

Tamara

Ik heb bij Anne Loos de basisopleiding en de beroepsopleiding gevolgd. De lessen vinden plaats op een fijne locatie die van alle gemakken voorzien is. De spullen waar je mee werkt zijn van supergoede kwaliteit en je hebt direct een goede basisset. Er wordt met kleine groepen gewerkt en daardoor krijg je echt het gevoel dat er ruimte voor je is. Anne Loos is een hele lieve, eerlijke lerares. Je kunt met al je vragen bij haar terecht. Als je gewoon goed je best doet, kun je 100% op haar rekenen. Dankzij Anne is mijn liefde voor make-up nog meer gegroeid, ik heb zoveel geleerd! Als je op zoek bent naar een goede visagie opleiding, dan is deze zeker een aanrader!

 

Hanne

In januari 2014 begon ik met privélessen bij Anne Loos. Ik startte met de basis opleiding Visagie. Lessen werden bij haar thuis gegeven. De privélessen heb ik als ontzettend goed ervaren. Volledige aandacht vond ik heel prettig. In februari 2015 startte ik met de beroepsopleiding bij Anne Loos. Dit keer in groepsverband van 3. In het begin moest ik wennen dat ik niet volledig de aandacht kreeg. Maar het is goed om te zien hoe anderen het ook doen. Deze opleiding is heel zelfstandig. Anne geeft aan wat je moet doen, en verder moet je zelf actie ondernemen. Zij kijkt zijdelings mee en geeft advies. Ik vond dit heel lastig. Ik ben zelf gewend dat iemand zegt: dit moet je doen. En ik doe het dan ook. Voor mensen die dit ook lastig vinden is privéles wellicht geschikter. Voor de anderen kan deze lessen in groepsverband juist goed doen. Je wordt namelijk wel gechallenged om zelf ideeën op te doen. En je leert niet alleen van Anne maar ook van je mede- cursisten. Al met al is Anne een prettig persoon om van te leren. Ze is streng maar rechtvaardig en zegt precies hoe het wel en niet moet. Ze houdt heel erg vast aan haar manier van werken en gaat niet mee met de huidige hype. Dat vind ik een goede basis. Ook neemt ze dingen aan van de cursisten. We kunnen namelijk ook van elkaar leren. Nu ik geen les meer van haar heb, kan ik altijd om advies vragen, die ze dan ook netjes geeft.

Sabrine

Ik had het genoegen om samen met nog één andere cursiste te mogen deelnemen aan het allereerste opleidingsjaar van Anne Loos’ visagie basisopleiding. Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik nog nooit zo van een opleiding heb genoten als deze. De sfeer was heel ongedwongen, maar zeer professioneel. Anne neemt de tijd om alle ins en outs van visagie uit te leggen en te demonstreren, waarna je zelf aan de slag gaat. Daarbij wordt er met zachte hand bijgestuurd en waar nodig extra informatie gegeven. Anne geeft les op een relaxte manier welke niet ten koste gaat van haar professionaliteit. Ze is helder, eerlijk en sprankelend en erg goed in wat ze doet. Ik heb ontzettend van haar en de opleiding genoten; ga zo door Anne en bedankt voor de leuke tijd!!
Jessica

Ik heb goed gezocht naar een opleiding die bij mij past. Het belangrijkst voor mij was om te leren om een goede make-up basis te zetten. Ik hou van een natuurlijke look en wil mijn klanten niet oranje of geplamuurd de deur uit laten lopen. Anne bied dit duidelijk aan en hier werd veel aandacht aan besteed in de lessen. Verder had ik voorkeur voor een opleiding waar in kleine groepen gewerkt wordt, zodat ik veel persoonlijke aandacht zou krijgen en op die manier het beste uit de lessen kon halen. Ik heb veel geleerd van Anne en het fijne is dat ik met een vraag nog steeds bij haar terecht kan!

Enneke Tiggeloven – 3inbeeldvisagie.nl

Enneke