Ik heb een hele leuke, ontspannen shoot gehad. Mooi opgemaakt door Anne Loos, passend bij wie ik ben. Tussen de bedrijven door veel tips gekregen die ik tot op de dag van vandaag kan gebruiken. Persoonlijk, relaxed, afgestemd: ik ben helemaal tevreden!

Manon (zzp-er)

Visagie? hmmm , dit is toch aan vrouwen toebedeeld ? dacht ik, omdat ik professionele foto’s wilde laten maken voor mijn social media. Niets is minder waar. Voor een hele natuurlijke uitstraling heb je visagie nodig, om opperbest digitaal voor de dag te komen. 1 foto voor en na visagie, en ik was overtuigd. Ja This is me. Wie anders kan je er so natural uit laten zien dan een zeer professionele visagiste als Anne Loos. Het proces begrijpen van licht(inval), schaduw en kleur is de kunst van visagie zonder het gevoel dat je als “poederdoos” rondloopt. Dat is aan Anne wel toevertrouwd. Er gekleurd opstaan zonder op te vallen? Anne Loos visagie!

Piet (Pica carcleaning en detailing)

Door de jaren heen ben ik voor verschillende activiteiten bij Anne geweest. Zo deed Anne de make up van mijn moeder voor een voor ons heel erg belangrijk feest, ze zag er de hele dag fantastisch uit. Ook heb ik een aantal make up workshops bij haar gevolgd en het is altijd een feestje. Anne is eerlijk, duidelijk en zeer kundig. Je gaat altijd prachtig de deur uit!

Josien ( docent sport)

Ik ben voor altijd 39. Als ik de foto’s zie die zijn gemaakt nadat jij mij hebt opgemaakt, dan geloof ik het zelf. Bedankt! Je hebt alle moois in mijn gezicht nog een beetje mooier gemaakt.

Eveline ( Minerva TXT producties )

Ik wilde graag nieuwe foto’s voor mijn social media. Het was voor mij een meerwaarde om daarbij gebruik te maken van de de diensten van Anne Loos. Ze is een zeer professionele en ervaren visagiste, en zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en komt hierbij tot prachtige resultaten.

Esther ( Zzp-er )