Anne Loos is een allround Make-up Artist, zij heeft aan enorm veel opdrachten meegewerkt. Nog steeds is zij in volle ontwikkeling en volgt zij de trends in haar vakgebied. Sinds 2011 draagt ze haar kennis met veel enthousiasme over op haar cursisten. Regelmatig volgt Anne zelf nog trainingen bij bekende en minder bekende Make-up Artists uit binnen- en buitenland om up to date te blijven en haar vaardigheden uit te breiden. In dit vak ben je immers nooit uitgeleerd.

 

Anne is naast het geven van cursussen en opleidingen nog steeds beschikbaar voor: Workshops, TV produkties, Films, Fotoshoots, Bruids-  Gelegenheidsmake-up en Modeshows. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met haar opnemen.

Van jongs af aan heeft Anne een diepe, oprechte interesse in mensen in het algemeen. Dit heeft zich in verschillende vakgebieden geuit. Zij bleek eveneens een talentvol danseres, en heeft hier ook zo’n 15 jaar les in gegeven. In die periode verzorgde zij ook al de make-up voor haar eigen wedstrijden, demonstraties en shows, en vaak ook voor anderen. Op dat moment wist zij nog niet dat dit ooit professioneel ‘haar pad’ zou worden. Later heeft zij zich meer verdiept in de ‘binnenkant’ van de mens. Zij volgde een HBO beroepsopleiding tot massage therapeute.

Inmiddels heeft zij al 15 jaar een praktijk in massage therapie. Nog steeds houdt zij enkele uren per week praktijk.   De vaardigheden opgedaan in haar verleden als danseres en therapeute, sluiten bijzonder goed aan bij haar werk als Make-up Artist. In de opleiding en cursussen daagt ze jou uit jezelf te ontwikkelen op creatief gebied, maar ook als persoon en leert ze jou ook het eea over communicatieve vaardigheden, een MUST in dit vak. Je werkt immers met en op mensen!