Een Beauty-team op locatie voor uw bedrijfsfeest of evenement!

 

MakeUpStudio_zpsa2893086

Het beautyteam van Anne Loos bestaat uit diverse professionele Make-up Artistst, Visagisten en Hairstylisten. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw personeel of uw gasten er tot in de puntjes verzorgd uitzien op een evenement of (personeels)feest. Desgewenst kan er een beautyhoek worden ingericht in samenwerking met een evenementen- of decoratieverhuurburo. Misschien heeft u wel een thema voor het feest in gedachten? Ons team zal zijn uiterste best doen om uw gasten binnen dit thema te stylen met passende make-up en hairstyling.

Visagie: Onze aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd op bedrijfsfeesten en evenementen, wij verzorgen voor de dames een kleine touch-up of een volledige make-up. Ook al hebben de dames vaak hun eigen make-up al gedaan wanneer zij een feest bezoeken, dan nog vinden zij het leuk om advies en tips te krijgen van een professional!

Haarstyling: De haarstylist maakt in korte tijd fraaie kapsels. Krullen, opsteken en vlechten, het zit allemaal in het pakket en vult de visagie goed aan, uw gasten zullen zich bijzonder en mooi voelen.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen, ik breng graag een passende offerte uit.

Anne heeft mij eens opgemaakt en het voelde gelijk goed. De rust, de aandacht en haar professionaliteit maakte dat ik mij ontspannen voelde.

Een jaar later hebben we haar gevraagd voor het opmaken van de Eregasten tijdens de Samenloop voor Hoop.
De samenwerking verliep vloeiend, het was mooi hoe zij haar plekje vond onder de bomen in het park Rijnstroom. Daar verzorgde ze een subtiele make-up bij de Eregasten , ze zagen er stralend uit.

Trudie Enthoven

Heel erg bedankt voor vandaag. Het is fijn als er mensen zijn die precies datgeen uitvoeren wat jij in je hoofd hebt zitten. Iedereen voelde zich mooi en dat kon ik merken achter de camera. Jullie waren een ware toevoeging!!
Bianca van Soest

Neem contact op met Anne Loos

Privacy-statement:

6 + 7 =